Make your own free website on Tripod.com

archlord_banner.jpg

Hírek

Home
Hírek
Chantra Történelme
Fajok
Karakter osztályok
Tárgyak
Termelés
Chantra Shop
Ostrom
PvP, party, guild
Tippek
Magyar klánok, karakterek
FAQ
Linkek
Fórum
Vendégkönyv
Kapcsolat

Elköltöztünk! (katt)

Minden ami Archlord...

Traqua ostroma
2007.09.30

Éjfélkor zajlott Traqua ostroma, így ennek folytán szállítunk néhány képet Fayme képtárából és Fayme írását az ostromról általában. Természetesen elfoglaltuk a várat (ugyebár). :DDD

Új rovat, a PvP, bővültek az osztályleírások
2007.09.28

Új rovat a PvP és party-zás, amit bővítettünk egy kis klánleírással is. Az osztályok leírása is bővült. Köszönet Fayme-nek!

Hétvégén dupla exp event volt, bővült az oldal a Chantra Shop-pal
2007.09.25

Hétvégén dupla exp event volt, azaz minden monszta dupla tapasztalati pontot ért (ehhez még hozzájöhetnek a talizmánok). A szerverek többször lehaltak, iszonyat lag volt, de ha kitartóak voltatok, akkor jól lehetett fejlődni valamelyik félreeső dungeon-ban... :D Egészségetekre!
 
Közkívánatra a Chantra Shop is felkerült az oldalra, hála Fayme-nek.

Billentyűzet parancsok, telepítés és regisztrálás
2007.09.16

Ahogy a címben olvasható, a tippek rovat bővült sokak kérésére.

Új fajleírás, alkímia
2007.09.09

Fayme írt az alkímiáról, most ti is olvashatjátok. Kész az új fajleírás fordítása is, most az orkokról (közkívánatra :D).

BenX - Archlord film nyert három díjat a Montreáli  Nemzetközi Filmfesztiválon
2007.09.06

Három díjat is nyert az MMG nevű Belga stúdió Belga/Norvég koprodukcióban készült BenX című filmje a Montreáli Nemzetközi Filmfesztiválon, melyet Szeptember 26-án mutatnak be a mozik (valószínűleg először hazájában). A holland nyelvű filmet a közönség egyenes a fesztivál legnépszerűbb filmjének szavazta.
 
Ben más mint a többi átlagos fiatal! Kedvenc játékával játszik az Archlord-dal és ebbe a világba menekül a valóság, egy középsuli megaláztatásai elől. Egyben keményen edzi is magát a virtuális térben és van egy terve is... Melybe apró hiba csúszik, mikor megismerkedik Chantra világában Starlite-tal, a lánnyal, aki megváltoztatja egész világát online és real life...

BenX Trailer

BenX poster

BenX Trailer

BenX wallpaper
Kattints ide a nagyításhoz!

BenX wallpaper
Kattints ide a nagyításhoz!

Új fajleírás, bővült termelés
2007.09.06

Fayme írt a finomításról is, most ti is olvashatjátok. Kész az új fajleírás fordítása is, most az emberekről.

Történelem befejezve, némi design javítás
2007.09.05

Fayme befejezte Chantra történelmének fordítását, így már mind a 17 fejezeten átrághatjátok magatokat. Érdemes...
 
Ja és némi design javítgatás is volt, de az mindig van.

Új fajleírás, Termelés, Történelem folytatás
2007.09.04

Fayme-nek hála, további magyarra fordított fejezetekkel gazdagodtunk Chantra történelméből! Van már fajleírásunk is tőle, egyelőre a holdtündékről (kikről másról :D).
 
Beindult a termelés oldal is Fayme írásaiból, melyen azoknak segítünk, akik nem csak a harcot keresik a játékban. Már most olvashatunk a gyűtjögető skill-ekről, de bővíteni fogjuk még az alkímiával és az elementális kövek finomítássával, illetve a fegyver/ékszer építéssel is.

Fegyók
2007.09.03

Elkezdtem a fegyó szekciót a tárgyakban, máris vannak bent finomságok. Természetesen folytatom tovább...

Szépítgetünk
2007.09.03

Már vannak hírek is! Épp azt olvasod. Sok minden kijavult, vannak új linkek és az AltURL-es cím is él már (archlord.alturl.com). Bővült a játékosok köre és kismillió keresőben vagyunk regelve már. Haladunk, csak várunk Fayme-re, azt mondta kedd... Hmmm...
 
Ja és már lev 38 vagyok! Hail to the KING, Baby! :D

Komoly tartalom, ez már a jövő évezred...
2007.08.31

Elképesztő sebességgel épül az új birodalom. Éjjel/hajnalban már a tartalom is hihetetlen evolúcióba csapott át. Rengeteg új tipp, komolyabb FAQ, sok javítás és Fayme-nek hála, már Chantra történelme is olvasható MAGYARUL! Ez kérem már a harmadik évezred!
 
A MagyarOK szekció máris duzzadni kezdett.
 
Délutánra/estére már van vendégkönyv is és az AltURL-es regisztráció is megvan, keresőoptimalizálok, toplisták kerülnek be és spam ellenessé váltunk mi is! Javítok, szerelek közben, de fejlődnöm is kéne a gammában végre! :D

Az oldal elindult!
2007.08.30

Ma indult az oldal. Még szinte semmi sincs fent, csak a design és a működés tesztje a lényeg. Hirtelen felindulásból bekövetkeztt oldalépítés következménye amit láttok, kizárólag free site builderekkel és free eszközökkel, hogy később átadható legyen a stafétabot, ha szükséges. Az oldal még csak a sirqunojedi.tripod.com címen érhető el és csak a Google-be van regisztrálva, illetve az SG.hu Archlord fórumán keresztül is megtalálható. Már írtam az mmorpg-lap.hu szerkesztőjének is.

by Sir Quno Jedi in 2007 aug. 30.

Webtop

SEO

Harcolj a spam ellen! Katt ide!