Make your own free website on Tripod.com

archlord_banner.jpg

FAQ

Home
Hírek
Chantra Történelme
Fajok
Karakter osztályok
Tárgyak
Termelés
Chantra Shop
Ostrom
PvP, party, guild
Tippek
Magyar klánok, karakterek
FAQ
Linkek
Fórum
Vendégkönyv
Kapcsolat

Válaszok a kérdéseitekre (vagy sem).

Ez ingyenes játék?
 
Igen, az Archlord immáron ingyenesen letölthető és havidíj nélkül játszható játék.

Honan tudom letölteni?
 
A linkekben szereplő letöltési linkekről.

Hogyan tudom magam regisztrálni?
 
Az alábbi linken, ahol lépésenként megadja mi a teendő. Közben az azt követő linken is kell csinálnunk egy account-ot. Fontos, hogy a legelején generált kulcsot ne felejtsük el, mert regisztráció közben kelleni fog. A tippekben az elején itt az oldalon kaphattok bővebb instrukciókat.

Archlord hivatalos oldal regisztráció

CodeMasters hivatalos support

Milyen karaktert indítsak, melyik a legerősebb?
 
Kezdőknek ajánlott a lovag, vagy  a berserker, mivel a harcos kasztok általában könnyen játszhatóak az elején, tanulópénznek kiválóak. Később érdemes egy-kiét másodkaraktert is indítani és ha már tapasztaltabbak vagyunk és vágyunk egy kicsit több izgalomra és érdekességekre, akkor indíthatunk íjjászt, vadászt, avagy erdőkerülőt. Aztán mikor profinak érezzük magunkat, jöhet a mágus, a varázsló és végül az elementalista. Aki viszont már tapasztalt az ilyen játékokban, az akár kezdheti rögtön mágiahasználókkal.

Nem tudok belépni, kilépett a játék, mit tegyek?
 
Ha a játék kifagy az sok minden miatt lehet, ne izguljunk. Nyugodtan megpróbálhatunk visszalépni. Ha ez többedszerre sem sikerül akkor a hiavatalos oldal bal alján megnézhetjük a szerverek állapotát mérő kijelzőket. Ha a szerver amire be akarunk lépni (esetleg az összes) pirosan jelez, akkor úgysem fogunk tudni belépni. Próbáljuk meg pár óra múlva. Ha gyakran fagy a program, akkor ha esetleg húztunk valamilyen hardware-t a gépünkben azt állítsuk szépen vissza alapórajelre és tegyük fel a legújabb videó és hangkáryta driverekt stb. A program elég érzékeny.

by Sir Quno Jedi in 2007 aug. 30.

Webtop

SEO

Harcolj a spam ellen! Katt ide!